Meehelpen?

Mijn unieke houten voorkomen maakt, dat er heel veel werk verzet moet gaan worden. Alleen samen kunnen we mijn evenbeeld in parket gaan voltooien. Wanneer jij je aanmeldt om te pixelen, vertelt mijn nieuwe meester DWA Jakko Woudenberg je graag meer over mijn nieuwe verschijningsvorm.

Meehelpen


Ik besta uit 500 panelen, elk zorgvuldig handgemaakt.

Wil jij een handje meehelpen onze boodschap van verbinding te verspreiden?

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM PANELEN TE KOMEN PIXELEN!

 

 

Leerlingen van het Regius college helpen DWA Jakko maandenlang met het zagen van de houten pixels van 1×1 cm. Tweeëneenhalf jaar voorbereiding, 65000 zaagbewegingen en ontelbare uren verder, bereiken Jakko en de leerlingen eind van 2023 al mijn 195.000 diagonaal gezaagde pixels.

 

Mijn pixels worden verdeeld over 500 panelen van 20 x 20 cm. 400 pixels worden steeds zorgvuldig handmatig ingelegd. De diagonale zaagstructuur zorgt voor diepte en dynamiek in de afbeelding. In 2023 hebben we al 250 panelen gemaakt en bij de rest mag je DWA graag komen helpen!

 

Om Jakko te helpen bij het samenstellen van de panelen, kun je alleen of samen met vrienden of collega’s langskomen. Terwijl je samenwerkt met leerlingen van het Regius College, is het mijn rol als kunstwerk om verbindende gesprekken te starten die jullie kunnen inspireren of motiveren.

 

Net als Jakko wil ik een boodschap van verbinding, begrip en samenwerking overbrengen. Bij ons is iedereen welkom en wordt niemand buitengesloten. Ik wil niet alleen een visuele pracht zijn, maar ook een bron van inspiratie voor mensen om elkaar weer te zien, te horen en te waarderen. We hebben allemaal iets te doen op deze wereld. Samen, geloof ik, zijn we in staat tot buitengewone dingen!

 

Mag ik u welkom heten…

De Nachtwacht.

 

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM PANELEN TE KOMEN PIXELEN!

 

 

 

Laden...